ČESTA PITANJA

počni danas jer je uvek pravo vreme

Zašto EMS trening?

Za samo nekoliko godina EMS trening postao je sinonim za trening budućnosti. SAMO 20 MINUTA EMS treninga menja čak 5 sati klasičnog treniranja! Tokom jednog treninga potrošićete i do 500 kalorija.Trening koji možeš da uradiš u toku pauze na poslu. Trening koji je za svaki uzrast, radiš ga u prostoru koji je samo za tebe , nije ti potrebna nikakva oprema ( dobiješ je kod nas ).

Da li je EMS trening siguran?

Da – funkcionalni EMS trening je potpuno siguran! Ukratko, dok se normalno krećete, mali unutrašnji električni impulsi iz vašeg centralnog nervnog sistema pokreću svaki pokret mišića. Tokom funkcionalnog EMS treninga, ovaj puls je jednostavno ojačan dodatnim spoljnim pulsom. Međutim – uvek treba da se obratite lekaru pre nego što se podvrgnete bilo kojoj novoj fitnes rutini, a EMS nije izuzetak.

Koja je najbolja ishrana za EMS trening?

Naravno, da bi se postigli najbolji mogući rezultati u pogledu gubitka težine i transformacije tela, EMS trening treba kombinovati sa zdravim planom ishrane. Dobra ishrana je neophodna ako želite da na optimalni način napajate svoje telo kako biste postigli svoje ciljeve. Morate biti sigurni da jedete tačnu ravnotežu ugljenih hidrata, proteina i masti. Svaka osoba treba da jede različitu količinu i proporciju makronutrijenta u skladu sa svojim telom, rasporedom vežbanja i ličnim ciljevima. Kod nas možete dobiti detaljan plan ishrane.

Kakve rezultate mogu očekivati sa EMS treningom?

MS trening donosi neverovatne rezultate. To je zato što vaše telo prelazi u visoko metaboličko stanje kada koristite EMS tehnologiju, a to vam omogućava sagorevanje više kalorija nego što biste to učinili u normalnom treningu. Pored toga, imate i prednost dodatne stimulacije mišića koja zauzvrat stvara snažan i zategnut izgled. Ovi rezultati se postižu na siguran i održiv način.

Koje su najveće prednosti EMS Training-a?

Gubitak viška kilograma i masnih naslaga, oblikovanje struka, zadnjice i ostalih regija, poboljšava metabolizam, učvršćuje kožu i tkivo, tretira celulit, poboljšava vitalnost, reguliše način i navike ishrane, popravlja držanje tela, pomaže u otklanjanju bolova u leđima i kukovima, popravlja kardiovaskularni sistem i cirkulaciju, pomaže u procesu oporavka nakon povrede, pomaže i asistira u postoperativnom procesu nakon ortopedskih operacija ...

Da li je 2 x 20 minuta nedeljno dovoljno?

EMS trening funkcioniše tako što šalje električne impulsime koji su slični prirodnoj stimulaciji. Ovi dodatni impulsi stimulišu mišiće pomoću podesivog X Body trening odela za celo telo. Ova najsavremenija tehnologija omogućava da za samo 20 minuta postignete rezultate kao da ste vežbali 90 minuta, a pritom dovoljna su samo 2 treninga nedeljno! XBody EMS trening omogućava dobijanje mišićne mase i gubitak masti, povećava kapacitet sagorevanja kalorija i pojačava metabolizam.